Vraag & antwoord

Als u een betalingsregeling wilt aanvragen, kunt u dit schriftelijk (per brief en email) aan ons kenbaar maken. Zodra wij uw verzoek ontvangen, ontvangt u van ons een formulier retour waarin u uw voorkeur kunt aangeven. De regeling is pas officieel van kracht zodra deze schriftelijk door ons aan u is bevestigd.
U kunt een kopie van uw bankafschrift naar ons opsturen. Ook kunt u de betalingsdatum, uw rekeningnummer, het rekeningnummer waarnaar u het bedrag heeft overgemaakt en het bedrag aan doorgeven aan ons via het contactformulier.
Graag ontvangen wij het correcte adres indien dit bij u bekend is, zodat wij alsnog de juiste persoon kunnen aanschrijven. U kunt de gegevens doorgeven aan ons via het contactformulier.
Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk na uw verhuizing uw nieuwe adresgegevens. U kunt de gegevens aan ons doorgeven via het contactformulier.
Wanneer u het niet eens bent met de vordering, kunt u dit schriftelijk en onderbouwd met bewijsstukken aan ons kenbaar maken via het contactformulier of email (incasso@actisjura.nl).
Tegenwoordig zijn er veel verschillende vormen van hulp om de problematische schulden te voorkomen of op te lossen. In eerste instantie moet u proberen gebruik te maken van zogenaamde vrijwillige schuldhulpverlening. Met de hulp van een schuldhulpverlener wordt dan geprobeerd tot een aflossingsregeling met de schuldeiseres te komen. Lukt dit niet, dan biedt de WSNP een mogelijkheid. Graag verwijzen wij u door naar de volgende websites: www.wsnp.rvr.org en www.volkskrediet.nl
Via onderstaande rekentool kunt u eenvoudig controleren of de gerekende incassokosten juist zijn.


Vul hierboven het openstaande bedrag in.

Heeft u een brief ontvangen?

u kunt meteen betalen door hieronder op het betreffende knop te drukken.

Voor vragen en/of antwoorden kunt u terecht bij onze F.A.Q. of stel gewoon een vraag door ons formulier in te vullen.

Direct betalen Vraag & Antwoord Stel uw vraag