Juridisch advies

Op een juridisch conflict zit niemand te wachten. Als je er dan toch één hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Onze ervaren juristen helpen je hier graag mee. Dat doen zij voor een vast bedrag per uur. Eerst nemen we jouw persoonlijke situatie door. We checken alle correspondentie en documenten om een compleet beeld te krijgen. Vervolgens adviseren we je welke stappen we het best kunnen nemen.

Werkwijze

  1. Intakegesprek Tijdens het intakegesprek maakt u kennis met een van onze juristen en bespreken we de situatie. Het intakegesprek kan zowel telefonisch als mondeling op het kantoor plaatsvinden. Voor een goede beoordeling van uw rechtspositie wil uw jurist zoveel mogelijk relevante informatie ontvangen. Na het gratis intakegesprek ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte voor de behandeling van uw juridisch probleem.
  2. Documenten opsturen In het intakegesprek laat uw jurist weten welke documenten en informatie er nog overlegd moet worden. Het is belangrijk dat de informatie zo snel en volledig mogelijk wordt opgestuurd. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan er namelijk een goede inschatting worden gemaakt van de situatie.
  3. Advies Nadat de jurist alle informatie heeft bekeken, worden de bevindingen schriftelijk naar u opgestuurd. In dit advies staat of u in uw recht staat, welke vervolgstappen er ondernomen kunnen worden en eventuele tips om de kans van slagen te verhogen.

Juridisch advies nodig?